Start > Literatuur > Zaterdag naar Machelen? Bezint!

Zaterdag naar Machelen? Bezint!

12 april 2006

Wie van zins is zaterdag naar Machelen af te reizen om Reve de laatste eer te bewijzen moet zich, alvorens zich van een legerstede in het plaatselijk logement te verzekeren, eerst ernstig afvragen of het oorbaar dan wel zingevend is de nacht, volgend op de ter aarde bestelling van onze grote schrijver, door te brengen in een huis van zonde, welk door Pastoor Gabriël Desmaele verhullend met ‘rendez-voushuis’ wordt aangeduid, wat om het nu maar eens luid en duidelijk en in alle openheid hier neer te schrijven, toch niets meer is dan een huis van ontucht en dies een in deze omstandigheden onwaardig nachtverblijf.

Literatuur

  1. 12 april 2006 op 21:14 | #1

    Waarschijnlijk is elk hotel een huis van ontucht. :D

  1. Nog geen trackbacks.

:-D :oops: :-? :wink: :roll: :-P :) :-x :-| :cry: 8-O :-o :lol: :( more »