Start > Boeken, Jeugdliteratuur > De Nederlandse Kinderliteratuur in 100 en enige verhalen

De Nederlandse Kinderliteratuur in 100 en enige verhalen

7 oktober 2009

kinderliteratuurOp maandag 12 oktober a.s. wordt een nieuw standaardwerk over de Nederlandse kinderliteratuur met de titel “De Nederlandse Kinderliteratuur in 100 en enige verhalen” gepresenteerd in de Aula van de Koninklijke Bibliotheek. Het is een bloemlezing van kinderverhalen door de eeuwen heen.
Abdelkader Benali dook dit voorjaar onder in de KB om onderzoek naar kinderverhalen te doen. Dit in navolging van Komrij, die in de KB duizenden kindergedichten door zijn handen liet gaan om tot de bundel “De Nederlandse kinderpoëzie in 1000 en enige gedichten” te komen.

Aanmelden voor de presentatie op 12 oktober om 16.00 uur:
per e-mail: communicatie@kb.nl
of telefonisch via 070-314 05 29.

Boeken, Jeugdliteratuur

  1. Nog geen reacties.
  1. Nog geen trackbacks.

:-D :oops: :-? :wink: :roll: :-P :) :-x :-| :cry: 8-O :-o :lol: :( more »