Start > Jeugdsentiment, Tips > Reclameliedjes

Reclameliedjes

10 november 2009

davidsDit plaatje heb ik eens van mijn oma gekregen.
‘Wat een meisje weten moet’,  een reclameliedje van Persil, gezongen door Louis Davids.

Top 40 van Nederlandse reclameliedjes

Het Reclamearsenaal

Jeugdsentiment, Tips

 1. 12 november 2009 op 14:50 | #1

  Haha, wat grappig! Ik kan allerlei reclames uit mijn jeugd ook nog meezingen… “Fris in de kleren, dus niets kan je deren, Omo wast door en door schoon, wat je ook wassen moet, Omo is goed, want Oma wast door en door schoon” en dan de NL variant van het einde: “Niet duur!” hahahaha.

  Ook in Rusland zijn leuke reclameliedjes, zoals deze: http://www.filmpjes.nl/v/1rdZV5jVf89

  Fijne dag, liefs van Martine

 2. Sander Staphorst
  23 april 2012 op 12:38 | #2

  Wie helpt mij? Ik zoek de verdere tekst en oorsprong van het commercial-liedje dat begint als volgt:’ik heb een man, een zoon en een hond,Ze doen soms gek, maar dat is gezond’ Bij welk product hoort hier bij?
  vriendelijke groet, Sander Staphorst

 3. Truus
  15 mei 2012 op 19:54 | #3
 4. mark
  5 februari 2017 op 20:50 | #4

  @Sander Staphorst
  Dat was van Dixan ze maken veel vlekken dat heb je al gauw Op de melodie van good morning freedom van Blue Mink :)

 1. Nog geen trackbacks.

:-D :oops: :-? :wink: :roll: :-P :) :-x :-| :cry: 8-O :-o :lol: :( more »