Start > Privé, Take a pic > Rommel

Rommel

15 december 2009

Deze week is het thema van Take a pic ‘rommel’. Ik las dat sommige mensen het moeilijk vinden om een geschikte foto te vinden.

Hier is dat geen probleem, ik hoef maar met de camera door huis te gaan en willekeurig wat plaatjes schieten. Altijd raak.

Eén vertrek in dit huis echter spant absoluut de kroon. Het is de kamer van mijn oudste dochter. Toen zij in het voorjaar 19 werd, heb ik stiekem wat foto’s gemaakt. Die heb ik gebruikt voor een lekker moraliserend boekje. Hieronder twee pagina’s, die voor zich spreken.

rommel

Overigens, mijn dochter is verder een prima meid!

Privé, Take a pic

 1. 15 december 2009 op 16:58 | #1

  Heel herkenbaar deze rommel. Ik snap nog steeds niet dat ze zelf niet eens gek worden van alle troep op hun kamers, maar blijkbaar leven ze er gewoon omheen :)

 2. 15 december 2009 op 18:00 | #2

  Deze “prima meid” is minstens zo erg. :oops: En @Jacqueline ik leef er niet omheen, maar juist er middenin, zodra ik op ga ruimen raak ik alles kwijt ;)

 3. Bettie
  15 december 2009 op 20:26 | #3

  Mijn dochter is redelijk netjes. In ieder geval ze ruimt ook wel eens op. Maar mijn zoons… dramatisch.Ze wonen niet meer thuis, maar als ze hier weer eens zijn is het bijna direct weer net zo erg als vroeger!!

 4. Bettie
  15 december 2009 op 20:29 | #4

  En hoe het er op hun kamers (lees hokjes) uit ziet, daar wil ik liever niet aan denken. De wc in het studentenhuis van oudste ligt vol wcrolletjes. En met vol bedoel ik vol. We waren er een keer en toen waren er iets van 150 statiegeldflessen. Appeltje voor de dorst. En in die keuken in dat huis wil ik niet eten. Enfin ik kan hier nog een uur over doorpraten!

 5. 16 december 2009 op 13:28 | #5

  Met enige schaamte moet ik toegeven, dat ikzelf ook zo’n rommelboer ben. Heb ik opgeruimd, is het net zo snel weer vol met rommel.

 6. 16 december 2009 op 18:11 | #6

  De kamers van onze zonen zijn ook tamelijk onopgeruimd. Maar als ze er gelukkig in zijn, heb ik er geen problemen mee. En het levert soms een leuke foto op.

 1. Nog geen trackbacks.

:-D :oops: :-? :wink: :roll: :-P :) :-x :-| :cry: 8-O :-o :lol: :( more »