Start > Privé > Marktplaats

Marktplaats

24 februari 2010

Mijn dochter heeft haar kamer opnieuw ingericht. De meeste spullen heeft ze via Marktplaats bij elkaar gesprokkeld en vervolgens netjes opgeknapt. De overtollige meubels staan nu in de schuur en op de overloop. Ik moet altijd nogal veel geduld hebben in dit soort zaken, want het kan zomaar een paar weken duren voordat alles is afgevoerd.
Marktplaats is toch wel heel handig. Onlangs moesten we er een fiets bij, aangezien er één gestolen was. En ja hoor, keuze volop in ons eigen dorp. Nu hebben we een complete fiets met alles erop en eraan en ook nog van een degelijk merk voor zegge en schrijve 50 euro.
Als je zo eens rondkijkt kom je ook grappige advertenties tegen.
Wat dacht je van deze:

Te koop:

Mariabeeld

zo goed als nieuw

weinig bij gebeden

Privé

  1. 24 februari 2010 op 18:21 | #1

    Dat is nog eens een aardig prijsje voor een mooie fiets. Leuk, dat Mariabeeld. Zou het slijten van veel er tegen bidden, dan :-)

  2. 24 februari 2010 op 18:58 | #2

    Hahahahaha….

  3. 15 april 2010 op 19:34 | #3

    Marktplaats is inderdaad leuk! Gevaarlijk leuk, vaak, vooral als je zo’n verzamelaar bent als ik… :oops: voor ‘t weet heb ik weer veel te veel geld uitgegeven aan muziek, -instrumenten en knutselspullen. ‘Weinig bij gebeden’ vind ik briljant. Onlangs zag ik ook iemand die zijn kleine zusje ‘tegen elk aannemelijk bod’ aanbood… :cry:

  1. Nog geen trackbacks.

:-D :oops: :-? :wink: :roll: :-P :) :-x :-| :cry: 8-O :-o :lol: :( more »