Start > Eindexamens 2010, Privé > Hallo allemaal

Hallo allemaal

Ik herinnerde me opeens dat ik nog een weblog heb…
De laatste tijd heb ik veel in het verleden vertoefd, aangezien ik mij met de archieven van mijn vader heb bezighouden. Wat heeft die man veel bewaard en wat een schatten ontdek ik!

Zo heb ik bijvoorbeeld  een grote stapel briefkaarten gevonden van mijn grootouders uit de Eerste Wereldoorlog. Ze waren verloofd en hij was 26 toen hij werd opgeroepen als grenadier. Zij was 18.
Ik zal er binnenkort iets van laten zien.

Morgen beginnen de eindexamens. Middelste dochter doet VWO-examen en ze begint morgen met biologie en Nederlands. Spannend, maar het geeft ook altijd een heel aparte, leuke sfeer in huis. Vrijdag over een week is ze klaar en dan is het wachten tot 17 juni voor de uitslag. De cijfers zijn ook nog van belang als je, zoals mijn dochter, je voor een lotingsstudie hebt ingeschreven.

Normaal ben ik niet zo van regelmaat en rust in huis, maar de komende weken zal ik daar mijn best voor doen! Als een echte goede moeder. ;-)

Eindexamens 2010, Privé

 1. 17 mei 2010 op 23:18 | #1

  Ha gelukkig, ik maakte mij toch wat ongerust. Vreemd, maar toch is het zo. Prachtige vondsten heb je gedaan. Echte documenten zijn het inmiddels. Prachtig dat je vader zo veel bewaard heeft.

  Succes voor je dochter gewenst!

 2. 27 mei 2010 op 19:36 | #2

  Weer terug, ik dacht al dat je gestopt was.
  Maar je hebt je tijd goed besteed aan interesante dingen. Leuk, zo’n familiegeschiedenis.
  Ik hoop dat je dochter het haalt en dat je een goede moeder bent :wink:

 1. Nog geen trackbacks.

:-D :oops: :-? :wink: :roll: :-P :) :-x :-| :cry: 8-O :-o :lol: :( more »