Start > voetbal > Balkenende en Oranje

Balkenende en Oranje

13 juli 2010

Balkenende is zes minuten aan het woord en eerlijk gezegd schaam ik me voor een (demissionair) premier, die zoveel wollige woorden nodig heeft om een voetbalteam te huldigen.

www.nos.nl

“Nederland stond als één man achter Oranje.”
Natuurlijk, op het moment zelf!
Maar ik vind het zeer overtrokken zoals Balkenende de voetballers nu bijna de hemel in prijst.
Het praatje had wat mij betreft met minder woorden en overdrijvingen gekund.
Burgemeester Van der Laan kende wel zijn plek. Kort en krachtig.

voetbal

 1. 13 juli 2010 op 16:36 | #1

  Gelukkig heb ik alle voetbalwedstrijden en balkenende op tv gemist. Wat ik over de wedstrijden heb gelezen was het regelmatig een beschamende vertoning en zijn wij wereldkampioen gele kaarten geworden.

 2. 13 juli 2010 op 19:03 | #2

  Balkenende heb ik niet gehoord en ben er niet rouwig om.
  Wel af en toe naar de voetballers gekeken, ze zullen blij zijn als deze dag om is; wat een heisa 8-O

  btw het is nog steeds niet in orde met Shortstories.

 3. 13 juli 2010 op 19:13 | #3

  VoetBalkendende interesseren me totaal niet en verder ben ik zo gelukkig geen tv nodig te hebben. Zo gaat me veel voorbij! :-D

 4. 13 juli 2010 op 19:15 | #4

  Er is een ‘d’ verdwaald geraakt in Balkenende… :lol:

 5. 13 juli 2010 op 20:58 | #5

  Op
  http://bertjens.punt.nl/
  ben ik nu ook te bezichigen☺ al valt er vooralsnog weinig te zien.

  Ik ben zo vrij geweest de linken mee te nemen.

 6. 15 juli 2010 op 17:39 | #6

  Balkenende heeft nog nooit de goede toon getroffen. In de NRC van gisteren een zeskolomsfoto op de voorpagina van Klink, Balkenende en het elftal. En wie mag er in het midden tussen de grijze pakken staan? De DOCHTER van Balkenende!

 7. Rozerood
  15 juli 2010 op 17:45 | #7

  Ja, Amelie is op de valreep nog behoorlijk naar voren geschoven door haar papa. Och, zo gaan die dingen blijkbaar. Ik vind het ook een beetje vreemd.

 8. 22 juli 2010 op 21:11 | #8

  Ik begrijp het wel een beetje van Balkenende: Hij wil zo graag een soort ‘vader des vaderlands’ zijn én hij kan nooit iets in het kort zeggen; dat is hem nu eenmaal niet gegeven, En dan gaat hij die lange teksten ook nog eens snel uitspreken, omdat hij ook wel weet, dat het anders te lang gaat duren en is hij voor veel mensen nog slecht te verstaan ook. Arme Balkenende!! :(

 1. Nog geen trackbacks.

:-D :oops: :-? :wink: :roll: :-P :) :-x :-| :cry: 8-O :-o :lol: :( more »