Start > Opmerkelijk, Politiek, Twitter > Wilders twittert er lekker op los

Wilders twittert er lekker op los

7 augustus 2010

HILVERSUM - Het is ‘riskant voor Nederland’ dat Geert Wilders op 11 september in New York wil speechen tegen de voorgenomen bouw van een moskee vlakbij Ground Zero. Dat zei CDA-senator Hans Hillen zaterdagochtend in het radioprogramma Tros Kamerbreed.

Wilders: ‘Ach, laat hem er maar alvast aan wennen. Ik ga natuurlijk gewoon en ik ga ook zeggen wat ik wil’, zo regeerde Geert Wilders zaterdag tegen het ANP.

(artikel Volkskrant)

Wilders vindt het nodig ook nog even via Twitter te laten weten dat hij lak heeft aan de mening van anderen, zelfs al is het die van een senator van een bevriende partij waar hij mee wil samenwerken! Hille is trouwens ook nog eens een warm voorstander van de coalitie PVV, CDA en VVD.

Ik vraag me af hoeveel Wilders kan doen en zeggen, voordat één van de andere partijen het genoeg vindt en de stekker eruit trekt. Dat kon met deze partijen, VVD en CDA dus, wel eens heel lang duren…

Opmerkelijk, Politiek, Twitter

 1. 7 augustus 2010 op 16:37 | #1

  Ik begrijp er echt he-le-maal niets van dat die man van een ‘partij’ met maar één lid de kans krijgt veel in de nieuwe regeringsmelk te brokkelen zonder er medeverantwoordelijkheid voor te dragen. Daarnaast kan hij gewoon ongestraft doorgaan met allerlei misselijke dingen roepen. Ik snap de andere partijen die daarin meegaan echt niet. Hij wordt op die manier de grote winnaar, want hij ‘heeft nergens schuld aan’ als er iets mis gaat en zijn one-liners vinden altijd weer sympathisanten. De andere partijen kunnen alleen maar verliezen. Bahbahbah!
  Dit is niet uit te leggen. Ik schaam me op dit punt voor ons land. :oops:

 2. Rozerood
  7 augustus 2010 op 17:33 | #2

  Het is onbegrijpelijk en schaam me ook dood! Grrrrrrrrrr

 3. 10 augustus 2010 op 00:12 | #3

  Hier nog zo iemand: ik begrijp er ook niks van. Het gaat ook helemaal tegen mijn gevoel voor wat kan en wat NIET kan in, maar kennelijk heb ik daar ongelijk in. ???

 4. 10 augustus 2010 op 22:18 | #4

  Over Rutte sta ik niet verbaasd.
  Van Verhagen had ik meer verstand verwacht.
  We hadden al veel eerder gelezen dat Geurtje streefde naar het Deense model. Hij krijgt het voor ekaar…

 5. 12 augustus 2010 op 21:03 | #5

  Dit wordt een zich moeizaam voortslepend kabinet. Eh… wen er maar vast aan.

 1. Nog geen trackbacks.

:-D :oops: :-? :wink: :roll: :-P :) :-x :-| :cry: 8-O :-o :lol: :( more »